Skip to content

Jäsenyys

Jäsenyys Jyväskylän seudun reserviläisissä ja sitä kautta Reserviläisliitossa on kannanotto vapaaehtoisen maanpuolustustyön, Suomen ja sen itsenäisyyden puolesta. Reserviläisliiton tärkein tehtävä on maanpuolustustahdon ja -taidon ylläpitäminen. Kaikilla liiton ja sen jäsenyhdistysten jäsenillä on laajat toimintamahdollisuudet. Voit osallistua vaikkapa erilaiseen urheilu- ja liikuntatoimintaan, ampuma-, maasto- tai vaellustoimintaan taikka vain perusjärjestötyöhön. Halutessasi pääset mukaan myös sotilaalliseen koulutustoimintaan Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kautta. Mahdollisuuksia on lukemattomia.

Yhdistyksemme ja Reserviläisliiton kaikki harrastusmahdollisuudet ja palvelut ovat jäsenenä käytössäsi. Mielekäs toiminta tuo uutta ilmettä arkeesi. Toiminnastamme saat tietoa näiltä sivuilta, Instagramista ja Facebookista. Jos Sinulle on kysyttävää, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Vuonna 2023 yhdistyksemme jäsenmaksu, joka sisältää myös Reserviläisliiton ja reserviläispiirin jäsenmaksun, on 45 euroa. Jäseneksemme voivat liittyä kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, jotka hyväksyvät yhdistyksemme toiminnan tarkoituksen. Vaikka varusmiespalvelus ei ole edellytys jäseneksi pääsemiselle, on yhdistyksemme ottanut linjan, jonka mukaan miespuolisilla jäsenillä pitää olla varusmiespalvelus suoritettuna. Varusmiespalvelusta suorittamattomien hakemukset harkitaan tapauskohtaisesti. Em. henkilöillä jäsenyyttä puoltaa esim. aktiivinen osallistuminen maanpuolustustyöhön. Jäseneksi liityt helpoiten täyttämällä liittymislomakkeen verkossa.

Jäsenedut

Jäsenenämme pääset nauttimaan seuraavista eduista
Voit osallistua ja vaikuttaa yhdistyksemme monipuoliseen toimintaan.
Saat kotiisi kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän Reserviläinen-lehden ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Keski-Suomen maanpuolustaja -lehden.
Voit hankkia Pohjolasta jäsenetuhintaan matka- ja matkatavaravakuutuksen, autokaskon, henki- ja tapaturmavakuutuksen, eläkevakuutuksen sekä superkotivakuutuksen.
Voit hankkia edullisen ampumaturvavakuutuksen, joka antaa osallistumisoikeuden osallistumisoikeiden Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Reserviläisurheiluliiton niihin liittotason kilpailu- ja muihin tapahtumiin, joissa ammunta on keskeisessä roolissa. Liityttyäsi jäseneksi ja saatuasi jäsenkortin, voit hankkia ampumaturvan täältä. Täytettyäsi 70 vuotta voit hankkia ampumaturvaa vastaavan Senioriturvan.
Jäsenkortillasi saat aina vähintään 0,5 senttiä litralta alennusta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta, pankkikortilla, käteisellä, Visa Electronilla tai kortin debit-ominaisuudella. Jäsenkortti tulee laittaa maksuautomaattiin tai näyttää kassalla ennen maksutapahtumaa.
S-ryhmän kaksi hotelliketjua (Sokos Hotels ja Radisson Blu) tarjoavat jäsenillemme vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia.
Jäsenillämme on mahdollisuus tilata Suomen Sotilas –lehden vuosikerta jäsenhintaan 62,00 euroa.
Tervetuloa jäseneksi Jyväskylän Seudun Reserviläisiin!